Karvatassu

Runoilija Peikkotyttö89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehkä välillä liiankin lapsellinen.. Ehkä pitäisi jo aikuiseksi kasvaa viimeinkin.. Mutta kun minä en vain halua.. Koska ilman lapsellisuuttani minä en olisi minä vaan joku muu johon en halua ikinä tutustua.. :) ♫ ♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♫ ♪ ♫
 

Kun sä olit pieni mä lupasin pitää susta huolta.

Kun sä vartuit isoksi sä lupasit että säkin pidät huolta musta.

Iltaisin tulet mun sänkyni viereen ja annat pienen hyvän yön pusun poskelle.

Käyt sänkyni viereen makaamaan ja vahdit etteivät sänkyni alla olevat möröt tee minulle pahaa.

Aamulla kun herään heilutat iloisesti häntääsi ja hymyilet.

Kun menemme ulos et välitä siitä onko minulla vanhat kuluneet verkkarit vai uusinta muotia olevat farkut jalassa.

Ei, sinulle on tärkeintä että minä uhraudun sinun takiasi ulos..

Paistoi siellä sitten aurinko, satoi kaatamalla vettä tai oli kauhea pakkanen ja lumi pyry.

Kun minulla on paha mieli sinä tulet luokseni ja kuiskaat korvaani "Minä rakastan sinua ja sinä olet paras ystäväni."

Jos minä itken sinä olet ensimmäisenä lohduttamassa ja nuolemassa lämpöisellä kielelläsi kyyneitä poskeltani.

Sinua ei haittaa käyttäydynkö aina niin aikuismaisesti vaan sinun kanssasi minä saan olla oma lapsellinen itseni.

Sinä autat minua huoneeni sisustamisessa..

Enpä olisi ennen kotiin tuloa uskonutkaan miten "hienolta" lattialle levitetty roskis näyttääkään.

Sinä myös pidät tavarani hyvässä järjestyksessä ja tiedät aina missä se kadonnut hansikas tai sukka on.

Kun olit pentu luulin että minun tehtäväni on opettaa sinulle elämää..

Mutta sinä opetitkin minulle paljon enemmän elämästä.

Voi miten ihanaa onkaan juosta vesisateessa tai palella ulkona pakkasessa jos sen kaiken voi tehdä parasta ystäväänsä miellyttääkseen.

Aina olen tiennyt että koirat ovat maailman ihanimpia olentoja mutta sinä olet opettanut minulle että ilman koiria tämä maailma ja elämä olisi tylsää.

Sen jälkeen kun sinä olet tullut elämääni en voi käsittää kuinka olen selvinnyt elämästä 17-vuotta ilman omaa koiraa... <3

Selite: 
Omistettu maailman ihanimmalle ystävälle ja lemmikille.. Eli koiralleni Kasperille <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella koskettava runo ihmisen parhaasta ystävästä. Kauniisti puettu arkiset asiat sanoiksi :)

Todella koskettava runo ihmisen parhaasta ystävästä. Kauniisti puettu arkiset asiat sanoiksi :)

Todella koskettava runo ihmisen parhaasta ystävästä. Kauniisti puettu arkiset asiat sanoiksi :)

 

Käyttäjän kaikki runot