Lintujen onnittelu

Runoilija jasu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilla ilmaisen omia tunteitani ja aivoituksiani mitä ei voi muuten ilmaista.
 

On päivä,
talvinen päivä,
muttei lunta.
Kuitenkin tänä
päivänä aurinko
paistaa ja
linnut laulun
kauneimman
juuri siulle
laulaa.
Mistä laulavat
nämä linnut,
pikkuiset ja
isot,
tietenkin päivästä
juuri siun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

jotenkin muhun yhä iskevät nuo "sie" ja "mie"...
voisi olla kuvaus tästä päivästä. kaunis.

kaunis ja koskettava. <3

kiitos arvostelusta. :)

Kaunis<3 jokaisella on päivänsä. olkoon jokainen päivä meidän omia päiviä.

Kaunista, niin elämänmakuinen runo. Tykkäsin tosi paljon :)

Nätti <3

 

Käyttäjän kaikki runot