Saatana

Runoilija Jodie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jotkut rakkaudet koskevat enemmän kuin toiset."
 

Koskettaako se minua?

Kuulla kuolevien sielut?
Nähdä sikiöiden silmät?
Maistaa palavien nahat?


Kukaan ei tiedä
minne matkaan

Kun vaatekaapin ovi kolahtaa
Hän astuu
Tarttuu käteen
vetää naarmut poskeen

piiskaa kolmekymmentä kertaa
raiskaa kaksikymmentä
murhaa kymmenen


ja hänen silmissään näen totuuden
lasisiin kupliin kätketyt ihmeet

maailma on ihmisten helvetti

vain hän tietää totuuden

JUOKSE
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä ei ole liirumlaarumia eikä hilipatihippaata vaan tervasudilla raakalankkuun piirrettyjä sanoja, jota panevat miettimään!

 

Käyttäjän kaikki runot