Minä

Runoilija Jodie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jotkut rakkaudet koskevat enemmän kuin toiset."
 

Ota tai jätä, muttet mistään muualta saa tätä:

Pitkin peltoja laakeita kilpaa poikien kanssa pienenä juoksenut,
ankkoja, siiliä ja kissanpoikia takapihalleen pelastanut.
Puusta pudonnut, varmaan tuhat kertaa,
mutta tällaista tyttöä ei ole maan päällä vertaa!
Osaa ennustaa, nauraa, hyvän olon tuoda ja hieroa,
mutta sydän vähän syrjällään kohdattuaan pari poikaa kieroa.
Temperamenttia löytyy enemmän kuin voi sallia,
mutta yrittää parhaansa ottaa muista maltimpaa mallia.

Leipoo, meikkaa, halii mielellään,
osaa jopa nenää koskettaa kielellään!
Mikään ei voita kesäiltoja,
jolloin saa juosta pitkin niittyjä ja kaarevia siltoja!

Ja jos saa rakastaa,
tekee sen täysillä,
sillä elämää ei voi pitää joutokäynnillä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot