saippuakupla

Runoilija Jodie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jotkut rakkaudet koskevat enemmän kuin toiset."
 

Elämämme on kuin saippuakupla:

Hetken huumassa tehty
ihasteltu pienoisen ajan

leijailtu omille teillemme

sitten poksahdettu rikki
kadottu ikuisuuteen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä vertaus. :) Ja ihan tottakin... Hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot