Aarre

Runoilija Jodie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jotkut rakkaudet koskevat enemmän kuin toiset."
 

Lohikäärme linnassaan
katsoo miestä kavalaa

Piikikästä harjaansa ravistaa
sieraimistaan tulta tuhahtaa
silmin kavennein

mies kavala taas aikeenaan
aikoo aarteen varastaa
kullat, timantit kai jalokivetkin
kätkee säkkiin pimeyden

Välitä ei työstä kovasta
lohikäärmeen tehtävästä
koota kruunut, valtikat
omaan pesään sopivat

vuoret, meret tärähtää
kun lohikäärmeen hännänpää
luolan seinään tömähtää

tippuu kivi rosoinen
päälle miehen poloisen
säkin päälle pimeyden

ja lohikäärme tuhahtaa
kai tyytyväisyydestään nukahtaa
kun taas saa rauhassa makoilla
katsomatta

miestä kavalaa.

Selite: 
Tuli luettua liikaa fantasiakirjallisuutta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot