Eilen tänään huomenna

Runoilija Vertikaali

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 14.3.2013
Viimeksi paikalla: 6.2.2017 15:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

Runoilija Spinnu salaisempi ilmentymä.
 

Törmäsin eiliseen,
olisiko eilisen huominen
ollut parempi kuin
tämä päivä tänään?

Turhaa pohtimista koska

Huominen on kuitenkin
vielä parempi

Siihen kun voi vielä vaikuttaa
Jos vain niin haluaa

Selite: 
Joskus paras elämä on vasta edessä päin.
Kategoria: 
 

Kommentit

melkoista pohdintaa runossasi

 

Käyttäjän kaikki runot