Päiväpeitolla

Runoilija Vertikaali

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 14.3.2013
Viimeksi paikalla: 6.2.2017 15:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

Runoilija Spinnu salaisempi ilmentymä.
 

Päiväpeitolla istumme, katselen silmiäsi
Punastun - vedän sinut lähemmäksi!

Käteni soljuu ruskeiden hiustesi lomaan,
kohti niskaa, poskia, kaulaa...
Huokaisen - kohti alemmaksi!

Kaadan sinut vierelleni
Rikomme rakkauden sääntöjä
Luomme tilalle uusia

Näinkö se menee?
Näinkö helppoa se onkin?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot