Kevätlento

Runoilija Vertikaali

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 14.3.2013
Viimeksi paikalla: 6.2.2017 15:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

Runoilija Spinnu salaisempi ilmentymä.
 

Tuli polttaa sisällä
Kevätaurinko kihelmöi

On minun vuoroni nauttia
Kevään ensikerta jännittää

Ja vauhtiin kun pääsen
liidän ja kiidän,
kiepun ja kaarran
Taivaalla olen vapaa!

Selite: 
Terkut kaikille taivaalla liitäjlle;) Ja muillekin joilla on kevättä rinnassa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan vapaa tunne runossasi

 

Käyttäjän kaikki runot