Huokaisu

Runoilija cotta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

love you too, mr. Darcy.
 

Rakastuin
typerästi ja
harkitsemattomasti
ihmiseen,
jonka olin
kerran jättänyt huomioimatta.

Hän päätti vuorostaan
tehdä minulle
samoin.
Nyt olen samaan aikaan
säälittävä ja
sääliä kaipaamaton.

Saisipa talven takaisin,
sanoisin kerran useammin
kyllä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voi ei, suoraan sydämeeni...kolahti totaalisesti! kiiitos tästä

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
cotta Jää, älä jää 23.4.2015 0 Runo
cotta Nimetön 23.4.2015 0 Runo
cotta kiitos tästä 23.4.2015 0 Runo
cotta Moraali 23.4.2015 1 Runo
cotta Huomenna 23.4.2015 0 Runo
cotta Joskus 10.10.2011 0 Runo
cotta Haloo! 3.3.2011 1 Runo
cotta Ikävä 21.9.2010 0 Runo
cotta Huokaisu 27.7.2010 1 Runo
cotta Selviytymisopas 20.5.2010 0 Runo