Ikävä

Runoilija cotta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

love you too, mr. Darcy.
 

Kuka sinut kutsui tänne?
Neuvoi missä voit
huoletta elää,
sotkea paikkoja
ja jättää jälkesi
korjaamatta.

Kuka antoi
sinulle luvan jäädä?
Tehdä mitä ikinä haluat,
hetkeksi lähteä
ja tulla takaisin
kaksi kertaa kamalampana.

Miksei kukaan
neuvo sinulle tietä ulos?
Ohjaa jonkun toisen nurkkiin,
tekemään jostakin
muusta yhtä rikkinäistä.

Kuka sinut kutsui tänne

ikävä?

Haluan että
jätät minut rauhaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
cotta Jää, älä jää 23.4.2015 0 Runo
cotta Nimetön 23.4.2015 0 Runo
cotta kiitos tästä 23.4.2015 0 Runo
cotta Moraali 23.4.2015 1 Runo
cotta Huomenna 23.4.2015 0 Runo
cotta Joskus 10.10.2011 0 Runo
cotta Haloo! 3.3.2011 1 Runo
cotta Ikävä 21.9.2010 0 Runo
cotta Huokaisu 27.7.2010 1 Runo
cotta Selviytymisopas 20.5.2010 0 Runo