Haloo!

Runoilija cotta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

love you too, mr. Darcy.
 

Aurinko aurinko
lettuja paistaa
ja niin pois päin

Minä hypin parvekkeella
kukkahame päällä
ja juon
Pinã Coladaa termospullosta

Vilkuttelen
vastapäisen talon
tupakoivalle miehelle

Soitan sinulle
kesken pitkän päiväsi
ja pakotan
bikiniostoksille

Syön jäätelöä niin
että napa ruksaa
ei haittaa
ei mikään haittaa

Haloo, se on kevät nyt!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella ihana ja mukaansatempaava tunnelma tässä!

suosikkeihin lisään, masispäivän varalle :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
cotta Jää, älä jää 23.4.2015 0 Runo
cotta Nimetön 23.4.2015 0 Runo
cotta kiitos tästä 23.4.2015 0 Runo
cotta Moraali 23.4.2015 1 Runo
cotta Huomenna 23.4.2015 0 Runo
cotta Joskus 10.10.2011 0 Runo
cotta Haloo! 3.3.2011 1 Runo
cotta Ikävä 21.9.2010 0 Runo
cotta Huokaisu 27.7.2010 1 Runo
cotta Selviytymisopas 20.5.2010 0 Runo