Auringonsäde ja kuunvalo

Runoilija neiti90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos et hyväksy minua pahimmillani, et ansaitse minua parhaimmillani! "Tiedän etten ole täydellinen, sillä kukaan ei ole, mutta minä ainakin olen täydellisen tyytyväinen itseeni!"
 

Olet minulle auringonsäde ja kuunvalo,
ne kauneimmat asiat päällä maan.
Suhun rakastuin,
sua rakastin,
sua yhä edelleen rakastan.
Ilman sua en koskaan elämässä pärjää,
ehkä joskus vielä sen rakas tajuat.
Kuitenkin olin virhe,
jota ei olisi koskaan pitänyt tapahtua,
ei ainakaan sinulle.
Liian hyvä olin sulle,
liian hyvä olit mulle.
Täydelliset toisillemme,
nyt ja aina olisimme eläneet yhdessä,
tule sinäkin rakas mukaani,
lennetään yhdessä,
tartu käteeni niin haen sinut pois,
pois tuskasta.
Sulle annan kaikkein kauneimman,
uhraan itseni vuoksesi,
ja jos näin on parempi niin tekisin mitä vain,
mitä vain jotta sinä olisit onnellinen!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin kaunista.. aivan uskomattoman.

Kaunis runo. Pidän. :) tästä sais hienon laulunkin tehtyä... :)

 

Käyttäjän kaikki runot