Nimetön

Runoilija eclipse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I need to know the truth.
 

Viilletty sisältä,
sorrettu ulkoa.

Sanat viiltää, sanat satuttaa, sanat kaduttaa

Sielun ympäri rakentuu muuri,
ei anneta sisimmän paljastua.
Peitetään totuus,
eletään valheessa.

Hymy tapetaan huulilta,
pienikin iloa riistetään.

Ei anneta lapsen kasvaa,
viedään siltä tikkari

Selite: 
Rajathan ovat vain rakkautta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
eclipse Taivaan lintu 23.4.2015 1 Runo
eclipse Nimetön 23.4.2015 0 Runo
eclipse Nimetön 23.4.2015 0 Runo
eclipse Nimetön 20.5.2010 0 Runo
eclipse Nimetön 15.3.2010 1 Runo
eclipse Nimetön 15.2.2010 2 Runo
eclipse Nimetön 12.1.2010 0 Runo
eclipse Nimetön 10.1.2010 0 Runo
eclipse Nimetön 21.12.2009 2 Runo