Nimetön

Runoilija eclipse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I need to know the truth.
 

Jalat kantavat, lapsen juoksu on kuin lentämistä.
Vaalean mekon helma pyörii tuulen pyörteiden mukaan,
Tyttö juoksee. Juoksee kohti uutta.
Juoksee kohti tulevaa,
pelkäämättä kiviä ja kaatuneita puita.
Hän hyppää yli, liitää ilmassa ja hymyilee ilmavirralle, mikä hyväilee hänen kasvojaan.
Laskeutuu ketterästi kuin kauris.
Tyttö pysähtyy. Hän katsoo taivaalle.
Puiden siimeksestä pilkahtaa aurinko.
Tyttö puristaa kädet hellästi nyrkkiin ja ulvoo.
Au au auu hän ilmoittaa olevansa elossa,
kertoo tovereilleen palaavansa joukkoon.
Tytön huuto kaikuu kallioista, kulkeutuu nopeasti kuin salama eteenpäin.
Tyttö nauraa, puhtaat hampaat pilkahtavat avonaisesta suusta.

Tyttö juoksee taas, rynnistää metsän läpi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
eclipse Taivaan lintu 23.4.2015 1 Runo
eclipse Nimetön 23.4.2015 0 Runo
eclipse Nimetön 23.4.2015 0 Runo
eclipse Nimetön 20.5.2010 0 Runo
eclipse Nimetön 15.3.2010 1 Runo
eclipse Nimetön 15.2.2010 2 Runo
eclipse Nimetön 12.1.2010 0 Runo
eclipse Nimetön 10.1.2010 0 Runo
eclipse Nimetön 21.12.2009 2 Runo