Nimetön

Runoilija eclipse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I need to know the truth.
 

Kuljet haamuna unissani
hymyilet ja käännät selkäsi
Tahtoisin juosta perääsi ja halata niinkuin ennen
Suudella niskaasi ja hyväillä hiuksiasi

niinkuin ennen

Mutta en voi riistää vapauttasi
Lukita sinua häkkiin
Kahlita sitä kaunista lintua
minkä on hyvä lentää vapaana ja laulaa

En voi olla itsekäs, en voi leikata silkkisiä sulkijasi
En tahdo sinua hymyilemään viereeni tyhjää hymyä
mikä heijastuu silmistäsi
Niistä syvistä silmistä
mitkä ovat nähneet niin paljon

Tahtoisin jotain, mitä et voi antaa
Tahtoisin vaan palata kainaloosi
Kuulla äänen että kaikki on hyvin

Tahtoisin nähdä silmissäsi aidon hymyn
kuulla helisevän naurusi

Tahdon sinusta sen ystävän mikä minulla joskus oli

En enää muuta

Selite: 
Menetyksen tie on pitkä ja kivinen, koskee kun kaatuu yhä uudelleen. Mutta tie vaihtui lopulta pehmeäksi hiekaksi, mihin voi piirtää varpaallaan hymynaaman ja nauraa sille. Jatkaa sitten matkaa hymy huulilla, muistot taskussa kun tuuli hiljaa pyyhkii askeleet pois.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
eclipse Taivaan lintu 23.4.2015 1 Runo
eclipse Nimetön 23.4.2015 0 Runo
eclipse Nimetön 23.4.2015 0 Runo
eclipse Nimetön 20.5.2010 0 Runo
eclipse Nimetön 15.3.2010 1 Runo
eclipse Nimetön 15.2.2010 2 Runo
eclipse Nimetön 12.1.2010 0 Runo
eclipse Nimetön 10.1.2010 0 Runo
eclipse Nimetön 21.12.2009 2 Runo