Nimetön

Runoilija eclipse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I need to know the truth.
 

Miksi onkaan niin vaikeaa,
avata oma sydämensä ja rakastaa?
Sitä satutettu on,
rikkirevitty ja hajotettu.
Unohdan ja murskaan tunteeni,
en saanut niitä koskaan valmiiksi.

Unohdan koskaan tunteneeni,
vielä vähemmän rakasteeni.

Mutta rakastan silti, eikä sille näy loppua

Selite: 
Tiesin sen päivän tulevan joskus, mutta yritin välttää sitä kaikin tavoin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin se menee..
Hieno runo :)

Näin se menee..
Hieno runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
eclipse Taivaan lintu 23.4.2015 1 Runo
eclipse Nimetön 23.4.2015 0 Runo
eclipse Nimetön 23.4.2015 0 Runo
eclipse Nimetön 20.5.2010 0 Runo
eclipse Nimetön 15.3.2010 1 Runo
eclipse Nimetön 15.2.2010 2 Runo
eclipse Nimetön 12.1.2010 0 Runo
eclipse Nimetön 10.1.2010 0 Runo
eclipse Nimetön 21.12.2009 2 Runo