Naperolleni

Runoilija Kittyli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunsin sen
Että joku sisälläni asustaa
Silmäni täyttivät ilon kyyneleet
Vaikka emminkin
Olisiko minusta toista rakastamaan
Ehdoitta ja pitämään huolta aina
Mutta rakastan Naperoani jo nyt
Enkä ole hänestä luopumassa
Rakkaus on hölmö
Mutta myös vahva
Me tulemme yhdessä pärjäämään

Selite: 
Naperolleni, jota kannan sisälläni ja jota rakastan jo nyt järjettömästi <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot