Unelmat eivät kohtaa

Runoilija Kittyli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus kun minusta tulee vanha
Ja ääneni on käheä
Enkä kuule kunnolla
Haluan, että istut vierelläni
Aivan yhtä huonossa kunnossa
Ympärillämme olisi lapsenlapsia
Ja olisimme kaikki onnellisia
Kenties omistaisimme pienen punaisen mökin
Ja pihalla haukkuisi koira

Mikset vain pysty näkemään sitä?
Miksi epäröit?
Minun sydämeni valitsi sinut
Ja sanot että sinun sydämesi valitsi minut
Mutta entä nyt kun huomaamme
Ettei unelmamme kohtaa?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot