Sinua minä rakastan

Runoilija Kittyli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuka tahansa voi väittää rakastavansa sinua, mutta onko se totta
Mikä tahansa voi kiiinnostaa, mutta se rakkain on olemassa aina
Koska tahansa voi rakastaa, kunhan vain halua löytyy
Missä tahansa on rakkautta, kunhan etsii
Milloin tahansa voi luvata, mutta sen pitäminen on vaikeampaa
Mitä tahansa pystyy rakastamaan, jos vain haluat

Ja minä rakastan sinua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot