Dolce far niente

Runoilija impromptu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Närhi koreudessaan
istahti pihapuuni oksalle
Siirsin siihen sieluni
ja nautin syksystä
Kun lehahdin lentoon
pudotin untuvan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Syksyistä Hymyä runossasi.

Pidin.

Merkillisen untuvan
huomasin polullani
joutavana kuljeskellessani

ERITTÄIN loistava runosi.
Aivan upea.....

Närhen olemus ja runoilijan sielu - komeata.

Tää kolahtaa ja lujaa!

Ihana!

Rakastan linturunoja ja lentämisrunoja.

Tämä on hieno! Pidän.

:) Miellyttävä syksyinen kuva piirtyy runostasi.

ihanaa syksyn ilakointia.

Joutilaisuus yhdessä tyytyväisyyden kanssa? Vai liittyisikö tähän myös pikkiriikkisen kaipausta ;)

 

Käyttäjän kaikki runot