Onneton

Runoilija impromptu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin musta, niin synkkä yö syksyinen lie,
mut synkempi vielä on eloni tie;
voi yölläkin tuikkia tähtönen vielä,
mut yhtään ei tähteä eloni tiellä.

Yön toivona tähtöset kirkkahat on,
ne viittaavat valoon ja aurinkohon.
Mut toivot nuo seuraa ei eloni myötä,
mä ain olen viettänyt tähdetönt' yötä.

Oi, yöhöni, Luoja, yks tähtönen luo
ja loistaa sen mieleeni kurjaan sä suo;
sit' iloiten seuraisin eloni tiellä
ja kuollessain siihen mä katsoisin vielä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upean kaunis ja koskettava runo! Riimitkin oli hyviä, mutta tosiaan, käytä vähän mielikuvitusta niissä. Hieno runo joka tapauksessa!

Hyvin tumma on laulun saundi. Toivotaan parasta tähden suhteen ;)

 

Käyttäjän kaikki runot