epätoivo

Runoilija lovehurts

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

miksi ihminen syntyy maailmaan jos alusta asti on määrätty vain tuskaa elämään.
miksi ihminen joka epätoivoisesti hakee rakkautta ei saa sitä osakseen
miksi ihminen joka on valmis antamaan kaikkensa saa vain syytöksiä niskoilleen
kun sanon että olen loppu kukaan ei ota vakavasti
kun sanon etten jaksa enää olen vain ihmisten silmissä marttyyri
kun haluan purkaa itseäni olen vain jäkättävä akka
missä on syli jonne painautua
missä olkapää johon nojautua
missä ihminen joka kuuntelee
missä ihminen joka joka sanoo että kaikki järjestyy sillä minä olen tukenasi
miksi kaikkia saa loukata sanoilla ja toilla eikä kenenkään tarvitse pyytää anteeksi
miksi kukaan ei puolusta minua jos olen tärkeä ja rakas
elämäni on kysymyksiä täynnä
epätoivoa tuskaa mutta olen vain narisija ja arttyyri kun uskallan sanoa tuntemuksiani uloa
kaipaan mieheni sinun rakkautta, sinun syliä, sinun tukea, sinun hymyä sinun silitystäsi, sinun puolustamista pahoja loukkaavia sanoja vastaan,
mutta suutut kun sanon että auta minua puolusta minua

Selite: 
tätä elämäni on
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot