mikä sulla on

Runoilija lovehurts

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olet huoneessani.
olet läsnä, mutta kuitenkin niin kaukana.
mitä mietit rakas
olet niin kaukainen ja outo
kaipaisin niin lähellesi, syliisi
mutta sinusta huokuu vain kylmyyttä
kätesi eivät kosketa minua, silmämme ei enää kohtaa
mitä pakenet?
huonoa omaatuntoako?
ole mies, kanna vastuusi rakas ja pyydä minulta anteeksi tekojasi
kyllä minä ne anteeksi annan
olenhan antanut aina ennenkin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot