särjetty

Runoilija lovehurts

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tiedätkö miltä tuntuu kun oikein satutetaan .
se henkinen kipu jota tunnen, tuntuu myös ruumillisesti.
se ahdistus kun on yksin eikä mahda asioille mitään,
niistä kun ei saa edes jutella.
tunnen olevan aika arvoton, mikäpä muukaan,
niin sinäkin tuntisit.
etkö ymmärrä että minuun sattuu sanasi ja iskusi,
ja ne jää sisimpääni asumaan.
etkö ymmärrä että olen kymmenen kertaa heikompi,
en pysty edes puolustautumaan.
nyrkkisi ja sanasi särkevät sieluni , tappavat jotain ilosuutta elämästäni,
ja antavat paikalle tyjyyden pelon ja masennuksen.
tiedätkö miksi tunnen olevani sinulle aika mitätön.
koska et kadu tekojasi, et anna minun edes puhua niistä suuttumatta,
vaikka näet että olen tuskissani.
mikä tekee sinusta niin kovan ja kylmän ettet näe tekojesi luonnetta,
pikemminkin vain sen että sinulla oli oikeus tekoihin, uskot itsekin niin
mutta minä en usko,
etkö näe kyyneleitäni, kipuiluani, paniikkikohtauksiani,,,
etkö näe miten vaivun alas synkkyyteen ja ilo karkaa luotani pois.
et sinä pelkästään minua satuta vaan koko perhettä sillä en enää pysty
antamaan iloani lapsillekkaan ja niillä on ikävä sitä
missä on katumus??
aito pahoittelu vailla puolustusta??
……………en tiedä enkä ymmärrä…….olen pettynyt,,,surullinen,,,ahdistunut,,,,masentunut,,,,,
huvikseeniko vai marttyyriyttäni,,,ei
siksi kirjoitankin tuskani tänne että kestäisin pystyssä tämänkin päivän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa. Eikö olisi hyvä irrottautua tälläisestä ihmisestä jos tarina on totta lasten ja itsesi takia.Toivon lastesi ja sinun elämääsi kaikkea hyvää tästä eteenpäin.

 

Käyttäjän kaikki runot