etkö näe tuskaani

Runoilija lovehurts

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

oletko koskaan aikuisena ollessasi tuntenu mitä on kun olet aina syyllinen
kun joku katoaa sinä mahdollisesti olet teon takana
oletko koskaan tuntenut aikuisena ollessasi kun kotona saa pelätä
pelätä sanoja iskuja uhkauksia??
entä tiedätkö miltä tuntuu kun tekee kaikkensa muiden eteen
mutta sitä ei noteerata
ei kiitetä ei huomata ei kehuta …………
mutta kaikki arpeni ja kipuiluni huomataan
nekin negatiivisesti
tiedätkö miltä tuntuu kun kaikilla on lupa haukkua,,,,,lupa huoritella,,,ja se joka kulkee kaikkein lähinpänä
olkapää,,,,,,,,,,,,,,,,,,juuri nojatessani väistyy ja jättääkin yksikseen taisteluihin
ei huomaa kyyneliä, ei tuskaa,,,,,,,etkö epäilisi rakkautta????
onkohan se edes sitä????jos läheisin satuttaa muiden mukana katumatta tekojaan
näyttämättä että olisi edes pahoillaan
pyytäen edes anteeksi
halaten
muistaen sanoilla ja teoilla
mutta jos kaiken sattumisen päätteeksi sanat olisivat vain sinnepäin mutta ei anteeksi
etkö sinäkin masentuisi , etkö sinäkin tuntisi kipua ja alemmuutta vai pystyiskö kenenkään olo olemaan rakastettu ja hyväksytty??
arvokas,ehjä,,,,,,en usko että jumala on luonut ainuttakaan maanpäälle jota ei sattuisi…
jos rakastat minua miksi et tunne ja näe tuskaani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot