Rakkaalleni

Runoilija Luontokuiskiiminulle

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä tuot valoa arkeeni
harmaa verho poistuu naamaltani
voin olla oma itseni
Aurinko paistaa ja hymyilyttää
Pakko on asioita purkaa
jotta niistä jotain käteen jää
Ei elämä ole pelkkää risukkoa
on oltava enemmän uskoa
Uskoa siihen
että tästä selvitään
tästä vielä noustaan
kuin feeniks lintu konsanaan
Olet minulle rakkaampi kuin voit uskoa
en ennen ole tuntenut sydämessäni tätä paloa
Se suorastaan roihuaa
vain sinulle se tunteita osoittaa
Olet tärkeä
olet rakas
olet kaunis
olet suloinen
olet söpö
olet ihana
olet sinä ja se on parasta sinusssa

Hymyyn huuleni jälleen kääntyy
tuttua kasvoa kun muistelee
kasvoja niin kauniita
kasvoja oman rakkaan
hymy levenee
kun rakkaus syvenee

Ikävöin sinua
ikävöin aina kun olen erossa sinusta
niin paljon sinusta välitän
tunteeni suuret on
ei niitä voi pakastaa
Ei mikään teko tai puhe
mieltäni muuttamaan saa
Rakastan sinua aina vaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot