Hiljaiseloa

Runoilija Luontokuiskiiminulle

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hymysi tuo niin kaunis ja suloinen
minussa aina lämpimän tunteen herättää
Naurusi heleä ja iloinen
se saa minut suorastaan kehräämään
Olkoon tuulenviima, myrsky tai rankkasade
luoksesi silti aina saavun
sillä kanssasi ihanaa on
jos en tule, kadun ja ajatuksiini kaadun
Joskus tuntuu
että kaikki on täyttä paskaa
mutta kun näen sinut
mutkat alkavat suoristua
mieli alkaa kohota
Pidä aina lähelläsi minut
sillä minä pidän sinut

Vaikket sitä ehkä itse usko
olet niin kaunis
erittäin kaunis
sekä sisältä että ulkoa

Jospa joku päivä saisit minutkin kukkimaan
lehteni viheröimään
Etten olisi vain kasa epämääräisiä risuja
Tahtoisin olla rehevä ja kaunis pieni pensas

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot