Amor

Runoilija Luontokuiskiiminulle

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lintu, amor kaikkien
tuo meille kirjelehtisen
Se on on vaaleanpunainen,
käsin kirjotettu
Se on monimutkainen,
koukeroita ja kiemuroita täynnä
Ei siitä kaikki selvää saa,
vaikka yrittää moni voi,
se on kieltä tuntematonta,
ennen kuulumatonta
Sen sisältö monille arvoitus on
Suuri mysteeri
Paperi on ruttuinen,
teksti osittain suttuinen
Se on matkaa tehnyt 4 vuotta.
4 vuotta se on läpi tuulen ja tuiskun vaeltanut,
lintu tuo pikkuinen
Vihdoin perille löytänyt,
hengissä selvinnyt
Mutta yhä on viesti tärkeä,
ei kiireellinen,
vaan kylläkin ajankohtainen
Lintu tuo meille kirjeen rakkauden

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot