Elämän kulkua

Runoilija Luontokuiskiiminulle

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen rikki ja siivetön
Outo enkeli palasina on
En pääse tästä tunteesta eroon
sillä olen todella onneton
Ainoa mikä antaa uskoa ja toivoa elämääni olet sinä
Sinä vain saat minut nauramaan
Sinä tuot valoa elämääni
Sinä olet päivänsäteeni
Olet syy, miksi vielä olen täällä
Ei ole aina kaikki aurinkoa ja kukkasia
joskus tulee lunta tupaan
ja päiviä tuskaisia
Vaan yhdessä selvitään
ja solmut auotaan
saadaan elämä kulkemaan
Ei elämä voi aina kulkea tiettyä rataa
on yllätyksiä ja mutkia matkassa
joka tekee elämästä mielenkiintoista
mutta kun on vain lähellä toista
niin eiköhän se aurinkokin vielä sieltä loista
Pohjalta on vain yksi suunta
kanssasi olen valmis yrittämään
ja saada meidät molemmat elämästämme nauttimaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivoa-antava teksti. Pidän! :)

 

Käyttäjän kaikki runot