Miks

Runoilija cyanchristine

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.
 

Miks vaikka on talvi ei koskaan paista aurinko?
Tai kyllä se joskus, muttei aina
Mut tänään se tuntuu paistavan, vaik ei oo mitään kesää
Tarkoittaaks se, et on iloisuuden päivä?
Tapahtuuko mulle jotain hyvää tänään?
No v*ttu anteeks tyhmyyteni.

Selite: 
Talvisia ajatuksia
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot