Blue Forest

Runoilija cyanchristine

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.
 

Hyiseen metsään jäiset jälkesi vievät minut
En tiedä vielä kuka olet, mutta kalpea kauneutesi
sokaisee minut
Käännyin, ja katseemme kohtasivat
Kerroit olleesi täällä ikuisesti
Ja toivon, etten koskaan näkisi hautaani epigrammineen
Rakastan sinua
Ja sinä pyyhit kyyneleeni

Selite: 
Jonkinsortin rappioromantiikkaa :p
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot