Ystäväni Äiti

Runoilija cyanchristine

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.
 

Hiljaisuus saapuu luokseni, ja haistan ainoastaan tuoksuni.
Ajattelen itseni kanssa kilpaa, keskustelen.
Mutta me olemme niin samanlaisia, kuin kaksoset.
Vaikka täysin vastakkaiset ovat mielemme.
Sanon kyllä, sanon ei.
Luulen, että me olemme järki ja tunteet.
Mitä mä teen?

Selite: 
Hetkiä, kun on ollut aikaa pohdiskella yksikseen asioita niin kauan, että tajuaa keskustelevansa jo toisensa kanssa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot