Tyttöpieni

Runoilija cyanchristine

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.
 

Mun vieressä makaa yks tyttö
Se nukkuu niin suloisesti, se kuorsaa
Mun vieressä makaa yks tyttö
Se taitaa olla kuollut, se ei hengitä
V*ttu mitä tragediaa

Selite: 
Ironiaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot