Kokoo ittes, dude

Runoilija cyanchristine

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.
 

Mun pitäis kokoo itteni
Etten mä kuole tähän näin.
Juuri tähän, vaikka sänkyyn, muka ongelmien keskelle.
Onko niitä edes?
Vai kuvittelenkö vain?
Miks mun pää sit sanoo toista

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot