Rakkaani kultaiset silmät

Runoilija Aniano

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olla nainen.. Siunaus vaiko kirous? ;)
 

Houkutteli leikitteli
vetovoimansa tietäen

tassutteli kuiskutteli
lämpimistä varjoistaan

hukuttaen hellyyteen,
puuteroiden pumpulipilviin

vasta kynsien upotessa lihaani,
näin pedon silmien takana.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot