Mihin rakkaus karkasi?

Runoilija Aniano

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olla nainen.. Siunaus vaiko kirous? ;)
 

Liikaa vanhoja valokuvia, muistoja
nykyhetkestä.
Mitä oli, on ollut, onko vielä?
Milloin tietää, kun on tullut
aika mennä eteenpäin?
Tule kun näet verhoni avoinna,
jätän ikkunan auki.
Takaisin luoksemme
...rakkaus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana!!! <3

Tykkäsin, hienoa kielikuvaa.

 

Käyttäjän kaikki runot