kameleontin verta

Runoilija Aniano

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olla nainen.. Siunaus vaiko kirous? ;)
 

Voit kuvitella tietäväsi,
uskoa varmasti tuntevasi.

( kerron salaisuuden )

...Se on vain pintaa
-rosoista ja sileää,
haavoittuvaa ja teräksistä,
roolityö,
asu, jonka työstämiseen on
kulunut kauan,
asu, joka muokkautuu alati,
pysyäkseen uskottavana.

En korjaa käsityksiä.

Joskus
( kuten nyt )
pelkään kadottavani itseni.
Alan olla liian hyvä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää pisti kyllä miettimään..Runona tää oli monimutkainen ja siksikin kiehtova.Pidin tästä,mutta sanoma..se on samallakertaa helppo ja vaikea tulkita..

 

Käyttäjän kaikki runot