Kylmänkukkia

Runoilija Aniano

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olla nainen.. Siunaus vaiko kirous? ;)
 

Sillankorvien lumi on
muuttunut sohjoksi.
Syksyllä niissä kasvoi
vielä heinää ja luonnonkukkia.

Ikkunassasi näen valot,
liikettä, häilyviä varjoja.
Tai ehkä se on jonkun
muun ikkuna.
Tai ehkä,
ehkä minä en ole enää minä.

Kokeilin kepillä jäätä ja nilkkani kastuivat.

Vesi ei olekaan koskaan ollut minun elementtini.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo täynnä haikeaa tunnelmaa.Loppu on yllättävä,toteava.Kolahti.

 

Käyttäjän kaikki runot