Suru

Runoilija Musta lähde

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen hiljainen ja mietteliäs persoona, joka ei usein sano mitään, ellei minulla ole mitään sanottavaa!
 

Höyhen leijailee,
koskettaa poskeani.
Tunnen sipaisun,
kyynel vierähtää poskelleni,
tuska riipaisee sisintäni.
Muistan hymysi,
muista silmäsi.
Vajoan maahan,
huudan.
Olet poissa,
tiedän sen.
Silti,
en kykene,
unohtamaan,
nauruasi.

Selite: 
Mistä lie tuli 16.2.2010
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot