Tunti

Runoilija Musta lähde

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen hiljainen ja mietteliäs persoona, joka ei usein sano mitään, ellei minulla ole mitään sanottavaa!
 

Kello tikittää,
lyö tuntia,
lyö toista.
Silmäni,
lasittuneet.
Kaikki on tyhjää,
sisältö puuttuu.
Tervaa,
vajoan,
hukun.

Havahdun elämään,
liikkeeni hidastuvat,
kivetyn.
En tunne mitään,
en enää.
Olen kiveä,
vain patsas.

Lämpö sisälläni,
sulan,
palan.

Alkaa paleltaa,
sydämeni hakkaa.
Tunnen kuinka se katoaa,
rintani on tyhjä.
Äänet katoavat,
korvani ovat puutuneet.
Kaikki mustuu,
näköni katoaa.
En tunne enää mitään.
Olen vapaa!

Selite: 
17.2.2010
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot