Nimetön

Runoilija Musta lähde

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen hiljainen ja mietteliäs persoona, joka ei usein sano mitään, ellei minulla ole mitään sanottavaa!
 

Pieni perhonen sinisiipi,
suuri kukka kultainen.
Meren sini,
auringon kulta.

Valon ja varjon leikki koivun alla.
Mansikan maku huulilla,
auringon lämpö iholla.

Kesä on tullut.

Selite: 
Kesä fiilikset ovat saapuneet.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kesäistä kuvaa.

Suloinen ja niin kesäinen

 

Käyttäjän kaikki runot