Tuska

Runoilija Musta lähde

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen hiljainen ja mietteliäs persoona, joka ei usein sano mitään, ellei minulla ole mitään sanottavaa!
 

Elämän polku kulkee ohitseni
Tuijotan sen mutkia
Näen sinut siellä
Hyppään tuntemattomaan

Ja ohitan sinut senttien päästä
Itken kun elämä kulkee ohitseni

Selite: 
kirjoitettu 3.9.2009
Kategoria: 
 

Kommentit

Erilainen ja täynnä tunnetta runosi.

nätti ja täynnä tunnetta tämä runo

 

Käyttäjän kaikki runot