Maistiaiset

Runoilija Joonas Tunne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuvaus itsestäni? Puhukoot tuotantoni puolestaan. Kommentoikaa rajulla kädellä.
 

Sinä kuvailet rakkauttani kuin viiniä.
Irvokkailla adjektiiveilla, joista en ole kuullut yhtäkään.

Et maista saati nauti, vaikka juuri sitä sinulta rukoilen.
Toivot vain, että hopeiset sanasi kuullaan
ja pelkäät humaltumista värjätystä tärpätistäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erikoinen runo, hyviä vertauskuvia.

 

Käyttäjän kaikki runot