Piste

Runoilija Joonas Tunne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuvaus itsestäni? Puhukoot tuotantoni puolestaan. Kommentoikaa rajulla kädellä.
 

Nyt.
Ei ole viimeisempää hetkeä.
Tässä.
Ei ole kaukaisempaa paikkaa.

Vertaan itseäni eiliseen
ja nauran, kun en ole edennyt.

Kultainen Salamanteri patarumpua lyö,
se ei pelkää

On sadonkorjuun aika.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot