Taistelutanner

Runoilija Joonas Tunne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuvaus itsestäni? Puhukoot tuotantoni puolestaan. Kommentoikaa rajulla kädellä.
 

Luotisi laulavat korvieni juuressa, mutta en ymmärrä sanoja.

Sinun bunkkerisi on rakennettu pyhimmästä vihasta
ja heti aamulla nämä taistelukentät pestään vähän tuoreemmalla verellä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot