Vyötiäinen

Runoilija Joonas Tunne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuvaus itsestäni? Puhukoot tuotantoni puolestaan. Kommentoikaa rajulla kädellä.
 

Ne yhdeksän vuotta ilman sinua.

Minä olen madellut kohti ei mitään.
Minä olen karannut siltä samalta, mitä kohti vaellan.
Ja on mahdotonta pelätä, kun on menettänyt jo kaiken.

En ole surullinen, suru ei asu tässä kylässä.
Paikassa, jossa aurinko on polttanut taas yhden hiekkaisen tien halveksivalla huomiollaan.
Ja vain nämä ilman taistelua kuihtuneet tiet ymmärtävät minua.

Ne ja nämä kymmenen vuotta ilman sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot