Aamu

Runoilija Joonas Tunne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuvaus itsestäni? Puhukoot tuotantoni puolestaan. Kommentoikaa rajulla kädellä.
 

En kadu, että heräsin
En kadu, että nousin
Sieluni murskaa tieto siitä,
että menin nukkumaan ja sinetöin eilisen.

Aamun ensimmäinen tupakka parvekkeella
ja aurinkokin on tänään myöhässä.
Sen ei tarvitse selitellä.

Se nousee ja näkee minut.
Itken ja vapisen sokeana
teloituskomppanian edessä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva tunne.
Teloituskomppania mietityttää.
Uusi päivä on kuitenkin uusi päivä, kaikki menee eteenpäin.

Voimakas sana tuo teloituskomppania runosi lopussa, toi runoon erilaisen sävyn, käänteen. Sielu hmm, no sanoisin, että sielu ei kai murskaudu tiedosta, mutta en sanokaan. Viimeisen säkeistönsä vuoksi mielenkiintoinen tekele.

 

Käyttäjän kaikki runot