Nimetön

Runoilija Sängerin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksin,
ilman muita ihmisiä.
- Olen kokenut tämän.

Yksinäisyys,
yksin muiden keskellä.
- Olen kokenut tämän.

Ystävät ovat pelastava voima!

Selite: 
Kirjoitettu 17.7.2008
Kategoria: 
 

Kommentit

Kumpi lie pahempaa. Lopussa elämisen ehto.

Kumpi lie pahempaa. Lopussa elämisen ehto.

 

Käyttäjän kaikki runot