Ihme

Runoilija Sängerin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikä on ihme?

Dolly, se oli ihme
Tietokone on ihme
Internet on ihme
Tiede on ihme.

Maailma on ihme
Ihminen on ihme
Elämä on ihme
Minä olen ihme

Jokainen meistä on ihme
Kaikki mitä teemme on ihmeitä
Jokainen arkinenkin asia on ihme

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

taputi taputi taputi ^^ näin on :)

 

Käyttäjän kaikki runot